divendres, 29 d’abril del 2016

Us voleu descarregar el refranyer temàtic dels refranys més usuals de la llengua catalana?

Llibre digital "Els refranys més usuals de la llengua catalana" (en format pdf) Durant la vigília i la Diada de Sant Jordi vam fer arribar a l’adreça de correu electrònic de contacte que ens van lliurar els participants en l’enquesta dels refranys més usuals de la llengua catalana un exemplar, en format digital (PDF), del refranyer temàtic que va servir de base per al treball i posterior estudi.

Ha estat una recompensa en exclusiva per a totes aquelles persones que, desinteressadament, van decidir col·laborar en l’estudi que preteníem dur a terme. I havíem adquirit el compromís de fer-ho així, encara que, per circumstàncies que no vénen al cas, la data de lliurament s’hagi dilatat en el temps, tant, com per a fer coincidir l’obsequi llibresc amb la Diada de les roses i els llibres.

El llibre ha estat possible gràcies a la col·laboració, també desinteressada, de Jordi Beltran, que ha il·lustrat la coberta del llibre, cada un dels quinze temes del refranyer i ens ha fet un cop de mà decisiu en la maquetació de l’original digital.

Així mateix, els coordinadors de l’enquesta dels refranys més usuals volem oferir en obert aquesta petita obra, que servirà de record de l’estudi efectuat, perquè ens sembla que oferir per a la posteritat una obra, encara que sigui en edició digital, pot ajudar a perpetuar aquest treball sobre el grau d'ús dels refranys de la llengua catalana.

Per tant, encara que no hàgiu rebut un exemplar a la vostra adreça de correu electrònic, ni us l’hagi fet arribar, d’amagatotis, cap dels participants, des d’avui mateix us el podreu descarregar les vegades que vulgueu clicant la imatge de la coberta del llibre que hi ha a la part superior dreta del menú d’aquest blog.


2 comentaris:

Unknown ha dit...

Un recull força interessant. Gràcies als autors i a tothom que hi ha participat.

Els refranys més usuals ha dit...

Gràcies, Josep Maria! Esperem que t'agradi