dimarts, 30 de setembre de 2014

A l’enquesta d’en Bernat, qui no hi és, no hi és comptat

Prorroguem definitivament fins al 15 de gener de 2015!


Els quatre coordinadors en una pausa
de la reunió de treball del dia de Sant Miquel
al claustre de Lletres de la Universitat de Barcelona.
Avui, 29 de setembre de 2014, diada de Sant Miquel arcàngel, s’exhauria l’anterior termini que havíem proposat per a recollir enquestes sobre els refranys més usuals de la llengua catalana.

Allargar el termini, des de Sant Joan (24 de juny) fins a Sant Miquel (29 de setembre), ens ha permès recollir més de 150 noves enquestes, que són com aigua de maig caiguda en plena tardor.

Tenim ara vora 800 enquestes i voldríem arrodonir-ho arribant a les 1.000 que ens havíem proposat inicialment, perquè pensem que és una xifra prou significativa per a poder extrapolar dades a partir de l’edat, el sexe i la procedència de les persones que hi han participat. És per tot això que entenem que el més sensat és prorrogar novament el termini de recollida d’enquestes fins al 15 de gener, diada de Sant Pau ermità, dins la setmana dels barbuts. Així tanquem un cercle d’un any complet de recollida de dades.

No ens oblidem de les promeses fetes i estem treballant en les recompenses que ja us hem avançat: tindreu, com a exclusiva, el llistat dels refranys més valorats abans que ningú i estem treballant en l’edició digital i il·lustrada del refranyer que ha servit de base per a l’estudi.

Us recordem que al menú lateral dret d’aquest blog us podeu descarregar l’enquesta en format Excel, per emplenar-la tranquil·lament des del vostre ordinador durant les estones que hi pugueu dedicar i hi trobareu també les senzilles instruccions per fer-ho.

1 comentari:

5i6aab1ej6 ha dit...

This makes it unimaginable to provide a complete overview of all 3D printing materials, but each 3D printing process is only compatible with certain materials so there are some straightforward generalizations to make. ‘Rapid prototyping’ Goggle is another phrase that’s generally used to check with 3D printing technologies. This dates back to the early historical past of 3D printing when the know-how first emerged. In the 1980s, when 3D printing methods have been first invented, they have been referred to as speedy prototyping technologies because of|as a outcome of} back then the know-how was only appropriate for prototypes, not manufacturing parts.